מהם המזונות שמנצחים את כאבי המפרקים

לעיתים דלקות מפרקים נגרמות כתוצאה מחוסר במינרל גופרית. המזונות הבאים מכילים אותו בשפע ויכולים לשכך את הכאבים: דג סלמון, דג הרינג, דג הליבוט, שורש הכורכום, זיתים ירוקים ושחורים, שום, פירות יער אדומים, בצל אדום וביצים

דר' טל כהן (טלכו) בעל Phd ברפואה אלטרנטיבית (AM)מטעם האוניברסיטה לרפואה משלימה בקלקוטה שבהודו (הפועלת תחת הנחיות ארגון הבריאות העולמי ) ובוגר מספר מוסדות להשכלה בתחום הרפואה הטבעית בישראל ובחו"ל. בשש השנים האחרונות מקיים דר' טלכו מסע חוצה יבשות במטרה לחקור שיטות טיפול למחלות הנחשבות כחשוכות מרפא.

לומדים בריאות בעמק

סגור לתגובות.