תפוחי עץ קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
6 כפות סוכר חום 1 כף קנמון לפזר על התפוחים להשהות כחצי שעה
לבצק
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר חום
1 ביצה
שקית סוכר וניל
200 גרם חמאה
לערבב לבצק
לשטח קצת פחות ממחצית הבצק בתבנית מספר 26 משומנת
לשים את הבצק הנותר כ 15 דקות במקפיא
להוציא מהמקפיא
לפזר את התפוחים על הבצק בתבנית
מהבצק הנותר ליצור ביד עגולים של כשלשה סמ קוטר
לכסות את התפוחים בעיגולים
לחמם תנור ל 180 מעלות
לאפות את העוגה שעה עד שהיא ממש שחומה